Deze kansen heeft de gebouwde omgeving

Deze kansen heeft de gebouwde omgeving

Op 6 & 7 november 2024 spreekt Onno Dwars, CEO van Ballast Nedam Development, over de toekomst van ontwikkelingen rondom gebieden en gebouwen.

Positieve bijdrage

Onno Dwars is CEO bij Ballast Nedam Development. Voor Ballast Nedam Development staat het continu door ontwikkelen van gebieden en gebouwen centraal. Gebouwen vormen een essentieel onderdeel van ons dagelijks bestaan en vormen letterlijk de hoeksteen van onze samenleving. De gebouwde leefomgeving biedt de kans om positief bij te dragen aan de kwaliteit van leven. Als doel heeft hij leefomgevingen te maken waar mensen aantoonbaar 5 jaar ouder worden.

Hij heeft grote affiniteit met vernieuwing in de bouw & vastgoedkolom. Energieleverende en circulaire gebouwen vormen voor Onno Dwars de basis om te komen tot een gebouwde omgeving waarin mensen langer gezond kunnen leven.

Deelnemen

De Klimaattop GO 2024 nodigt de top 1.000 beslissers en beïnvloeders uit de bouw- en vastgoedsector op persoonlijke titel uit, met een verdeling van 50 procent publieke en 50 procent private partijen. Op de website van de Klimaattop GO 2024 blijf je onder andere op de hoogte van het programma en de aanwezige experts. Ook ontdek je de mogelijkheden om als partner deel te nemen aan de tweedaagse conferentie om het positieve verschil te maken.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over Klimaattop GO

Terug naar boven