Wethouders nemen deel aan Klimaattop GO 2024

Wethouders nemen deel aan Klimaattop GO 2024

Aanmeldingen van deelnemers stromen binnen voor de Klimaattop GO 2024. In dit artikel geven we je onder andere een update over de recentelijk aangesloten deelnemers.

Zo sluiten onder andere gemeenten Dronten, Losser, Hollands Kroon, Almere, Amersfoort, Bergen op Zoom, Twenterand en Veere zich aan als deelnemer. Wethouders en programmamanagers vanuit meer dan 35 gemeenten doen mee en halen inspiratie uit de Klimaattop GO 2024. Verder valt op dat op dit moment 75 procent van deelnemers aangeven dat zij twee dagen deelnemen aan de tweedaagse conferentie.

Wethouder Jan Engels, een van de deelnemers, onderstreept het belang van de Klimaattop en daagt uit: “Kom naar de Klimaattop als je merkt dat de klassieke projectbenadering niet volstaat: niet bij nieuwbouw en niet bij verduurzaming van een bestaande buurt. Kom kennis delen als je praktijkvoorbeelden hebt, maar schroom ook niet om te komen halen als je wel ziet dat het anders moet, maar worstelt met #hoedan?"

Uitgerust deelnemen

Een hotelovernachting laat je fris en fruitig starten aan de Klimaattop GO 2024. Hotel Van der Valk Blijdorp ligt op een steenworp afstand van de Van Nelle Fabriek. Reserveer je hotelovernachting vóór 11 oktober. En als je je hotelovernachting nu reserveert van 6 op 7 november, dan profiteer je van een aantrekkelijk tarief. Stuur een e-mail of bel +31 (0)10 29 88 777. Geef hierbij de code BLI-GF25094 door.

Ontbijtsessie 7 november

Begin je dag goed met de Klimaattop GO ontbijtsessie! Ontmoet de deelnemers en geniet van een heerlijk ontbijt. Laat ons weten of je erbij bent in de eventmodule. Heb je je al aangemeld en nog niet opgegeven voor de ontbijtsessie, maar wil je dit wel? Stuur dan een mail naar Laura Scholte en maak je deelname kenbaar. Deelname aan het ontbijt is kosteloos. Inschrijven voor de Klimaattop GO 2024 doe je hier.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over Klimaattop GO

Terug naar boven