Duurzaam ondernemen met Yvette Watson

Duurzaam ondernemen met Yvette Watson

Yvette Watson is een duurzame ondernemer in hart en nieren. Tijdens de Klimaattop GO 2024 is ze aanwezig als deelnemer en spreker om deze visie over te brengen.

Met het bedrijf PHI Factory, ondersteunt Yvette Watson organisaties bij het realiseren van hun duurzame en circulaire ambities en daagt ze marktpartijen maximaal uit om echte systeemverandering te realiseren.

The 2B Collective

Ook heeft Yvette het gamified leerplatform, The 2B Collective. Dé community tool voor het activeren van grote groepen mensen om duurzaam te gaan denken en doen. Hiermee wil zij echte schaal gaan maken om de duurzame omslag van de maatschappij te realiseren. Yvette is continu op zoek naar activering van beslissers en de rol, invloed en het handelingsperspectief van iedere medewerker, in de transitie naar een duurzame wereld van morgen. Ook participeert Yvette actief in programma’s die verduurzaming binnen organisaties versnellen zoals Circkelstad, Platform CB23, Gideon’s Tribe, Deltaplan Duurzame Renovatie van de DGBC, expertgroep circulaire en inclusieve economie van FMN en Stichting EWF-Lab (een stichting die innovatieve concepten aanjaagt in de installatiebranche).

Duurzaamheid zit haar in het bloed, sinds ze al op jonge leeftijd allerlei groene doelen najoeg. ‘Ik voerde actie voor Greenpeace, WNF en de Dierenbescherming, en liep dan met van die zelfgemaakte borden te zwaaien. Maar door mijn jonge jaren heen, heb ik geleerd dat ik mensen positiever beïnvloed, als ik hun laat zien wat hun invloedsfeer en handelingsperspectief is.’ Opgegroeid in een sociaal ondernemersgezin, kreeg ze het vaste geloof mee dat iedereen verschil kan maken. Grote veranderingen zijn opgebouwd uit vele kleine stapjes. Na een Hbo-opleiding op het gebied van Facility Management, gevolgd door 12 dienstjaren bij verschillende bedrijven, maakte ze in 2016 de switch naar het ondernemerschap.

Deelnemen

De Klimaattop GO 2024 nodigt de top 1.000 beslissers en beïnvloeders uit de bouw- en vastgoedsector op persoonlijke titel uit, met een verdeling van 50 procent publieke en 50 procent private partijen. Op de website van de Klimaattop GO 2024 blijf je onder andere op de hoogte van het programma en de aanwezige experts. Ook ontdek je de mogelijkheden om als partner deel te nemen aan de tweedaagse conferentie om het positieve verschil te maken.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over Klimaattop GO

Terug naar boven